Vem är \”mig\”

Detta är jag

Halloj 🙂 Jag har drivit denna biluthyrning sen 2002 men 2010 blev det för mycket för mig så jag sålde allt, men 1 sep 2013 fick jag tillbaka allt igen så nu hoppas jag få träffa på både nya och gamla kunder.

Var helt ledig 1 år, det var skönt. Jan -12 öppnade jag en godis butik ( Smått&gottlandet) tyckte det kunde vara lagom för mig, hum ? så blev det INTE 🙂 . Nu jobbar jag för att försöka göra min gamla bilpark fullt duglig för uthyrning, blir långa kvällar för recond av bilar och dagtid besiktningar av alla bilar.

Jag gillar gamla bilar och det är sååå kul att kunna fixa till dem så de både SER bra ut och GÅR bra.

Jag jobbar inte helt själv i detta, har givetvis två duktiga killar som sköter bilverkstan och även ser till att alla hyrbilar är i gott skick, sen har jag nu två super trevliga killar som har koll på alla hyrbilar, de är helt underbara och jätte duktiga.

Vi städar , recondar och håller koll på alla bilar, men ibland hinner vi inte riktigt med, men vi försöker att ha full koll.

Jag själv sitter med bokningar och mail på kvällarna och svarar i telefon , tyvärr så är jag ingen direkt morron människa men däremot kan jag hålla på till ca 23-24på kvällarna.

Vill och försöker att hålla så hög service vi förmår och som är möjligt, så typ om det är riktigt busväder så hjälper vi er på bästa sätt när ni vill hämta och lämna bilarna för det är ca 800m till parkeringen där bilarna står.

Så jag säger bara : Hjärtligt välkommen till min biluthyrning och mina underbara medhjälpare Adam och Andreas.
Danne och Peter håller ställningarna i verkstan.

// Mia

Saab 900 -96 Förvandligen SÅLD
Synd att det inte är så lätt att se på bilderna vilken skillnad det blir med lite kärlek på bilarna 🙂

Lite kvällsarbete som vi pysslar med på vinterhalvåret SÅLD

Polering och fixa med bilarna tycker jag är jätte kul när man får sådant fint resultat 🙂

.
.

SKROTAD
.

Lite däckomläggning är alltid kul

Hoppar in då det är mycket. Tyvärr lite gammal bild men det får gå.